woensdag 21 mei 2014

Uiterst Accurate Beschrijving over Karakter en Handelwijze Zeisterse Neo-Nazi en PVV-er Jan Peter Mante !!!

Zeist, 21 mei 2014

Beste Lezer,

Voor een uiterst accurate beschrijving over het karakter en de handelwijze van de Zeisterse Neo-Nazi Jan Peter Mante verwijs ik u graag naar het volgende reeds in het jaar 2000 gepubliceerde artikel Neo-Nazi Jan Peter Mante: From the Mouth of a Madman via de link: http://www.holysmoke.org/cos/neo-nazi-nut.htm .

Neo-Nazi Jan Peter Mante is ontslagen bij de Ambassade van de USA omdat hij geprobeerd heeft om de Scientology Church in Amsterdam op te lichten. Over de oplichtingspraktijken van Neo-Nazi / Fascist en Rechtsextremist Mante heeft het dagblad Trouw een aantal interessante artikelen gepubliceerd. Deze artikelen treft u als bijlagen onder deze publicatie aan.

Voor meer informatie over de handel en wandel van Neo-Nazi Jan Peter Mante verwijs ik u graag naar het artikel van de Antifascistische Onderzoeksgroep Kafa: Fora vol Fortuynisten, Vrijheden en Realisten. De link naar dit artikel treft u hieronder aan:
http://kafka.antenna.nl/?p=4548 .

De Zeisterse Jan Peter Mante was al een Fascist en een Rechtsextremist. Deze hierboven vermelde bron bevestigt thans voor mij persoonlijk wat ik al vele jaren heb vermoed:  namelijk dat de Zeisterse inwoner Jan Peter Mante inderdaad een Neo-Nazi is !!!

Heel veel leesplezier toegewenst !!!

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met vriendelijke groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)

Anne Louis Cammenga
Directeur

Bijlagen: Artikelen Trouw:







__________________________________________________________________________


Website Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII)